#InstaMoment: Roxana Golescu

Roxana Golescu este un om tare fain, plin de viață și culoare și toate acestea se văd și în profilul ei de instagram. Pentru o oază de minunății, vă invit să îi descoperiți profilul.*

Dragoste la primul download?

Povestea contului meu de Instagram a început în 2013. Mi-am dorit un loc exclusiv pentru pozele cele mai reușite din vacanțe, să îl transform cumva într-un jurnal de călătorie, la care să mă întorc mereu când vreau să îmi amintesc de un loc drag mie. Aș putea spune că mi-am relocat cumva activitatea socială din mediul virtual pe Instagram, de pe Facebook, datorită conținutului vizual, mult mai filtrat și a faptului că reprezintă o inspirație pentru mine (i.e. de călătorie, de lifestyle etc.).

First.

I love this place! ❤👙 #sun #laganas #zante #beach #tan #greece #mornin

A post shared by Roxana (@roxanagolescu) on

Prima poză postată a fost de pe o plajă din Grecia, unde mă întorc mereu cu aceeași plăcere. Cred că asta m-a adus cumva pe Instagram.

facebook or instagram?

Instagram fără îndoială. Facebook-ul îl folosesc doar pentru a ține legătură cu prieteni și cunoștințe și eventual pentru noutăți, însă Instagram este sursa mea de inspirație și de relaxare. Îl prefer în special datorită faptului că pot filtra mult mai eficient ce îmi apare în news feed și nu a devenit încă (și sper că nu va deveni nici în viitorul apropiat) un loc de dezbatere publică și de exprimare a mult prea multor opinii, deseori redundanțe.

Comunități pe instagram.

Consider că s-au dezvoltat mult comunitățile pe Instagram, mai ales o data cu creșterea numărului de utilizatori. E foarte ușor acum să găsești instagrammeri cu viziuni comune cu alte tale, mai ales prin paginile comunităților de travel, în cazul meu, care reposteaza poze ale unor traveleri faimoși sau nu.


Comunități preferate și hashtaguri.

Comunitatea mea preferata este cea de travel. Tag-urile folosite cel mai des sunt: #travel, #wanderlust, #instatravel, #igtravel.


Follow.

Conturile mele preferate sunt clar cele de travel, dar urmăresc și câteva bloguri de fashion, lifestyle și chiar câteva vedete locale și internaționale.

Instagrammers.

@doyoutravel; @moradosmann; @roundtheworldgirl; @ohhcouture; @prinlume

#InstaCelebrities

Blake Lively, Meghan Markle, Nina Dobrev, Olivia Palermo , Justin Timberlake, pentru că postează constant și mereu găsesc ceva amuzant sau simpatic pe paginile lor.

Share?

Mi-am pastrat cumva tema profilului meu de Instagram de la început și public în general poze din locurile în care am ajuns și m-au impresionat. Atunci când sunt plecată postez mai des, însă încerc să postez măcar o dată – de două ori pe săptămână.


Top


Best InstaMoment

Am o poză destul de recentă din Roma, în care am surprins un apus absolut perfect și seren deasupra Tibrului, care nu a avut nevoie de niciun filtru. (poză a fost și re-postată de o pagină cu imagini din Roma (rome_trip), deci sunt puțin mândră de ea 😀 )


Profil.

Locuri minunate, culori și momente 🙂

A post shared by Roxana (@roxanagolescu) on

To filter?

În general nu folosesc filtre, prefer să editez pozele in VSCOcam, în principal umblu la culori, contrast, expunere, etc pentru a pune mai bine poza în valoare.

My filter.

Juno sau Lark, când e cazul.

For a new entry.

Să găsească o temă, un stil personal pe care să îl păstreze și să îl dezvolte în timp și să urmărească multe pagini pentru inspirație mai ales, pentru că are nenumărate variante. 🙂

Instagram = bulă? Ne falsificăm rutina prin filtre și unghiuri?

Cu siguranță nu există perfecțiune, chiar dacă viețile noastre virtuale tind să o atingă, sau măcar să pară în așa fel de cele mai multe ori.

🇮🇹 #bellaitalia #seetheworld #instatravel #wanderlust #tuscany #siena

A post shared by Roxana (@roxanagolescu) on


* am gândit rubrica astfel: am luat conturile de instagram pe care le urmăresc cu mare drag și cu multe inimioare, am ținut cont ca acești oameni să aibă minim 450-500 de followers și să aibă o activitate constantă pe instagram. dacă aveți propuneri pentru această rubrică, le aștept cu drag pe adresa de email cloud@simoneciel.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *