#InstaMoment: Andrada Pavel

Andrada Pavel, fata-cu-părul-pădure, este unul dintre cei mai faini instagrammeri din bula mea. Săptămâna aceasta am luat-o la întrebări despre ce înseamnă InstaMoment și toată nebunia instagram. Enjoy!*

Dragoste la primul download?

În câteva zile sărbătoresc 5 ani de Instagram. Wow. Prima poză pe care am postat-o a fost cu blocurile care se văd de la geamul din bucătărie. Încă mai fac poze acolo. Îmi place cum, metaforic vorbind, pot face o fotografie în care încap atâtea vieți. Mi-am făcut cont pe Instagram pentru că s-a prezentat ca fiind un mediu dedicat exclusiv fotografiilor. Also, aveam 15 ani și îmi plăcea să pun filtre vintage pe orice poză.

First.

#view

A post shared by Andrada Pavel (@andradapavel) on

facebook or instagram?

Aș alege Instagram. E mult mai ușor să intri în contact cu oameni din toată lumea, datorită hashtagurilor. Da, acum există și pe Facebook hashtagurile, dar Instagram e o platformă mult mai friendly din punctul ăsta de vedere.

Comunități pe instagram.

Din punctul meu de vedere comunitățile din cadrul Instagram s-au format pe baza hashtagurilor. Sunt grammerii din București, de exemplu, care au și întâlniri în viața reală. Mi se pare super cool cum un #igersbucharest te aduce mai aproape de atâția oameni, majoritatea cu aceleași interese și pasiuni ca și tine. Oamenii care postează pe Instagram cu hashtaguri asociate cu anumite comunități sunt fie fotografi, fotografi-amatori, influenceri, insta-addicts.

Athenaeum love. #EnescuCompetition #igersbucharest #ig_bucharest

A post shared by Andrada Pavel (@andradapavel) on

Comunități preferate și hashtaguri.

Comunitățile mele preferate sunt #filmcommunity și cele legate de #bucharest. Cam în zona asta dau scroll. În schimb, din feedul acela pe care ți-l propune Instragram în funcție de like-urile pe care le-ai dat, reiese că sunt mare fan #foodporn, #coffee, #makeup și #lifestyle.

Follow.

În mare, îmi urmăresc prietenii, multe conturi care postează fotografie pe film și instagrammerii care postează cu tagurile #igersbucharest și #ig_bucharest. Bineînțeles, nu ai cum să nu urmărești și #travelgrammeri și #foodgrammeri.

Instagrammers.

Instagrammeri preferaaați. @la_re_do – Fotografiile lui au întotdeauna ceva cald, uman. @folk.camera și @marian_pislaru (one and the same) – Marian e fotograf și, de asemenea, repară aparate vechi pe film. De la el am minunatul meu Canon AE-1. Pe folk.camera postează aparate și updateuri într-un mod foarte aesthetically pleasing, iar pe contul personal postează propriile fotografii pe film. And they’re awesome! @seniame – Senia se plimbă prin cele mai cool locuri din București și îmi face mereu mare plăcere să-i văd story-urile. @pancake_planet – Yum, yum, yum. Și e made in Ro. @sophiabacelar – Pe Sophia am cunoscut-o la Concursul Internațional George Enescu, secțiunea violoncel. Postează poze cu mâncare sănătoasă, cărți, și, bineînțeles, minunatul ei violoncel.

#InstaCelebrities

Doar pe @colesprouse. Mi se pare super funny și e pasionat de fotografie.

Share?

Încerc să postez zilnic, una sau două poze.

Domestic landscape. #igersbucharest #ig_bucharest #urban

A post shared by Andrada Pavel (@andradapavel) on

Top ♥

Dintr-un motiv sau altul, asta e una dintre cele mai apreciate fotografii de pe contul meu:

Best InstaMoment

Din septembrie încoace postez foarte multe fotografii pe film. Iar pentru mine, toate momentele pe care le surprind pe film sunt importante.

Profil.

Wallul meu de Instagram e o nebunie. E un mix de portrete, clădiri, ploaie, cafea, o tonă de poze de la Ateneu și te miri ce îmi mai atrage mie atenția. Ceea ce mă deranjează este că din cauză că în ultima vreme am început să pun frameuri fotografiilor pe care le fac pe film, se creează niște spații nu tocmai estetice între poze, când vezi profilul per ansamlu. Sunt în proces de a remedia situația though.

To filter?

Fără filtru, dar cu edit de contrast, sharpness și luminozitate.

For a new entry.

Să nu-i fie frică de hashtaguri. Hashtags unite people. 🙂

Instagram = bulă? Ne falsificăm rutina prin filtre și unghiuri?

Evident. Ca orice alt social media. Pe Instagram vedem frânturi din viață, atent selecționate pentru a produce o emoție. Așa funcționează, majoritatea suntem conștienți de asta, dar damn it, este addictive! Cu toate astea, există și content de calitate pe Instagram.

Eu, personal, găsesc mulți oameni extrem de talentați care mă uimesc și mă inspiră. Iar my ultimate goal este ca și eu, la rândul meu. să îi uimesc și inspir pe alții.

rain&grain

A post shared by Andrada Pavel (@andradapavel) on

* am gândit rubrica astfel: am luat conturile de instagram pe care le urmăresc cu mare drag și cu multe inimioare, am ținut cont ca acești oameni să aibă minim 450-500 de followers și să aibă o activitate constantă pe instagram. dacă aveți propuneri pentru această rubrică, le aștept cu drag pe adresa de email cloud@simoneciel.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.