34 de recomandări literare de la cititorii mei

Am primit 34 de povești de la voi. Și prin cele 34 de recomandări literare, probabil alte zeci povești.

Când am făcut concursul cu cel mai recent roman al Anei, nu m-am gândit că o să îmi îmbogățesc lista de citit cu atât de multe titluri. De unele știam și erau deja pe lista mea, unele m-au surprins total și numai vreo două dintre ele sunt pe lista de cărți citite.

M-am gândit, le-am căutat, le-am citit descrierile și am ales să încep să citesc din această listă minunată pe care mi-ați dăruit-o. Ce este și mai fain este faptul că unele dintre aceste titluri îmi erau total necunoscute. Și aici e minunăția de a împărți povești.

Cărți recomandate de voi:

Am primit 34 de recomandări literare de la voi și am de gând să le dau mai departe, după ce le descopăr. Lista rămâne deschisă, aștept sugestii de cărți care îmi vor da lumile peste cap.

1 Comment

  1. Radu Petrescu (autor)- Matei Iliescu, editura Paralela 45, cred ca mai e de gasit, daca nu direct in librarii, sau pe siteuri de profil, atunci prin comanda direct la editura. Eu l-am prins asa gratie fructuoasei implicari a devotatilor oameni de la Okian, undeva spre finele anului trecut, in librarii stocul editiei 2014 fiind epuizat. E magnific! Lectura placuta cu Manon si Julien, Oliver si Rosamund, Matei si Magda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.